Hiusmuoti kesälle 2020

Pinkit hiukset

Kesän 2020 hiusmuoti on palmikoita ja kiharoita sekä kesäkukkia ja näyttäviä pinnejä.

Muotinäytökset

Kesän 2020 hiusmuoti tarjoaa jokaiselle jotain. Hiusten muotinäytökset antavat suuren määrän ideoita ja kampaajat ovatkin ammattilaisia toteuttaakseen oman tyylisi mukaisen leikkauksen ja kampauksen. Leikkauksen jälkeen sinun on helppo tehdä itsellesi muotinäytöksissä näkemiäsi kampauksia. Kesän hiusmuodin 2020 voi jakaa kahteen osaan. Toiseen tyyliin kuuluu tyylikkäät ja siistit kampaukset, joissa hiukset on laitettu sileiksi ja virheettömiksi. Tyyliin sopii erinomaisesti letit, nutturat. Tyylillisesti tähän kategoriaan soveltuu myös Siististi sivuille tai taakse kammatut hiukset.

Toinen muotinäytösten tyyli on vallaton ja villi. Hiukset laitetaan voimakkaasti ja jopa dramaattisesti tai jätetään luonnollisesti. Muotinäytöksissä on nähty lisäksi myös kevyitä laineita ja perus jakauksia.

Polkkatukka

Kesän muotiin kuuluu otsatukan leikkaus. Tämä ei kuitenkaan tarkoita aivan lyhyeksi leikattua polkkatukkaa vaan etutukka voidaan jättää muodikkaasti pidemmäksi. Polkkahiukset ovat kesän sana. Helppohoitoisina ne antavat uutta ilmettä, tyylikkyyttä ja nopeutta kesän 2020 kampauksen tekemiseen. Huippumalleilla onkin nähty erityisen paljon polkkatukkia tämän kesän muotinäytöksissä. Polkkatukka antaakin sopivan välivaiheen, jos olet haaveillut lyhyistä hiuksista, mutta et ole valmis leikkaamaan hiuksiasi kerralla lyhyiksi. Leikkauta siis alkusi polkkatukka ja totuttele ajatukseen lyhyistä hiuksista. Jos sitten näyttää, että jo polkkatukka on liian lyhyt, niin saat suhteellisen nopeasti kasvatettua pitkät hiukset takaisin.

Kevyet kiharat

Föönaus antaa kevyille kiharoille uutta ilmettä ja ajattomuutta. Hiukset näyttävät hyvältä päivästä toiseen. Kevyt kiharainen hiustyyli onkin kesän 2020 toinen trendi. Hiukset saa vähällä vaivalla näyttämään siisteiltä ja luonnollisilta. Monet mallit, joilla on pitkät hiukset, käytävät tätä hiustyyliä ja kampaukset on viimeistelty kevyellä föönauksella. Jakauksen tekeminen keskelle päätä kuuluu myös tähän kampaustyyliin ja on näin ollen erinomainen hiusmuoti kesälle 2020.

Jakaus

Jakaus on pysynyt pitkään poissa muodista, mutta vuosikymmenten tauon jälkeen se palaa uudelleen kesän 2020 hiusmuotiin. Jakaus tehdään keskelle päätä ja hiukset jätetään laskeutumaan pehmeästi ja tyylikkäästi. Jakaus on yksinkertainen ja kaunis hiustyyli, joka sopii hyvin suomalaisille. Jakaus voidaan sijoittaa myös trendikkäästi sivulle. Muotinäytösten malleilla onkin nähty sivujakauksellisia kampauksia erityisen paljon kesän 2020 muotinäytöksissä. Sivujakauksen ei ole välttämätöntä olla tarkka jakaus, vaan sen voi jättää myös rennoksi. Sivujakaukseen voidaan hyvin yhdistää myös rento poninhäntä tai tiukasti taakse kiinnitetyt hiukset.

Sivukampaus

Sivukampaus on hiipinyt hiusmuotiin pikku hiljaa muutaman kuluneen vuoden aikana. Kesän 2020 hiusmuodissa sivukampausta käytetään myös niin, että pitkät hiukset ”heitetään” pään toiselle puolelle. Toiselle puolelle heitetyt hiukset voidaan myös kihartaa kevyesti tai suoristaa täysin suoriksi. Hiukset voidaan laittaa kulkemaan myös kasvojen päältä, jolloin osa kasvoista jää hiusten peittoon. Tämä tulee näkymään myös kesän 2020 katukuvassa.

Palmikot

Monenlaiset palmikot kuuluvat kesän 2020 hiusmuotiin. Palmikko voidaan tehdä perinteisenä palmikkona tai kalanruotopalmikkona. Paksut maalaismaiset palmikot tulevat myös muotiin tänä kesänä. Palmikoita voidaan tehdä myös kaksi jolloin toinen palmikko voi laskea kasvojen toiselta puolelta alas ja toinen toiselta puolen kasvoja. Näin saadaan kauniit kehykset kasvoille. Palmikoita voidaan myös koristella kukkasin tai helmikoristeilla ja saada niihin aivan uutta ja erilaista näyttävyyttä.

Kampaukset

Uutena kesän 2020 hiusmuotiin on tulossa osittaiset kampaukset, jotka ovat osaksi rentoina ja normaaleina suorina tai kevyillä kiharoilla. Osasta hiuksia on taas tehty näyttäviä kampauksia esimerkiksi nutturoista. Näin on saatu erilaisia erittäin tyylikkäitä kampauksia, vaikka kaikki hiukset eivät olekaan mukana kampauksessa. Kampauksissa on käytetty apuna myös pinnejä.

Niskaletti

Tiukka niskasta lähtevä letti on uusinta uutta kesässä 2020. Tyylissä hiukset vedetään tiukkoina ja sileinä niskaan ja kampaus viimeistellään letittämällä hiukset tiukasti niskasta alkaen. Tämä hiustyyli on erittäin hillitty ja sopii arkikampauksen lisäksi myös juhlakampauksiin.

Teippipidennykset

Pidennykset

Teippipidennykset lisäävät suosiotaan helppoutensa ansiosta. Ne ovat helppo ja suhteellisen edullinen tapa saada hiuksiisi lisää pituutta ja tuuheutta. Teippipidennys onkin yksi suosituimmista tavoista hankkia hiusten pidennys tai lisätä tuuheutta kampaukseesi. Teippipidennyksiä on saatavilla synteettisesti valmistettujen hiusten lisäksi myös aidoilla hiuksilla. Teippipidennysten hinta määräytyy materiaalin ja pituuden mukaan. Teippipidennykset saa tilattua helposti myös netistä, jolloin saat ne todennäköisesti edullisimmin.